Er is tijdens de ledenvergadering uitgebreid over gesproken dat we graag wat meer activiteit willen op en rond de tennisbanen. Zo kwamen we met elkaar op het idee om een gezellige toss avond te organiseren voor leden en niet leden.
We hebben dit nu gepland op vrijdagavond 6 juli a.s. Het gaat deze avond om de gezelligheid en er zijn dan ook verder geen prijzen te winnen (alleen eeuwige roem..).
We willen beginnen om 19.00 uur met het tossen en vanaf 18.30 uur is gelegenheid om alvast binnen te lopen om een een hapje te eten. Wij zorgen voor nasi/bami met toebehoren (satésaus, gebakken eieren, zuur, kroepoek etc.).
De kosten voor deelname aan deze avond zijn € 2,50 per persoon. Het eerste kopje koffie of thee is gratis en de consumpties zijn daarna voor eigen rekening.
We zullen de wedstrijden plannen tussen 19.00 uur en 21.30 uur en daarna gaan we gezellig met elkaar nog na borrelen.
We hopen natuurlijk op grote deelname en dat er zoveel mogelijk introducees mee worden genomen. Bedenk het maar:  broers, zussen, buurmannen, buurvrouwen, vrienden of wie dan ook, iedereen is welkom. We willen er graag een gezellige avond van maken!
Opgeven kan tot uiterlijk woensdag 4 juli bij Anita Stegeman via mail: a.stegeman439@hotmail.com 
Hopelijk tot ziens op vrijdag 6 juli !!