Beste tennisvrienden van T.V.W.V.,

Het jaar 2020 blijkt tot nu toe een bijzonder jaar te zijn in verband met het coronavirus. We hebben wereldwijd te maken lockdown’s, mondkapjes en 1,5 meter samenlevingen. Zo ook Nederland, zo ook Westerhaar en omstreken. Als bestuur hopen wij dat jullie de afgelopen maanden goed zijn doorgekomen. Wij als tennisvereniging hebben natuurlijk ook te maken gehad met verschillende maatregelen. Het sluiten van ons sportpark, het niet doorgaan van de voorjaarscompetitie en allerlei andere activiteiten die niet doorgingen. Eén van de weinige activiteiten die doorgang heeft gevonden, was de jaarlijkse ledenvergadering. Daar zijn een aantal onderwerpen besproken en ideeën geopperd voor activiteiten, toernooien en dergelijke. Corona gooide roet in het eten en alles stond eventjes stil op ons mooie park.

Gelukkig is er  weer leven in de brouwerij. Er is weer volop tennis op de banen van de T.V.W.V. en de kantine is weer open. We vinden het als bestuur heel mooi om te zien dat er veel wordt gespeeld op de banen! Ook zijn we erg blij dat er nieuwe aanmeldingen zijn voor lidmaatschappen en dat er veel gebruik wordt gemaakt van het zomerabonnement.

Heb je interesse om lid te worden of een zomerabonnement te nemen? Of ken je iemand die dat wil? Maak je interesse kenbaar via:  secretaristvwv@gmail.com.

Extra leden zijn altijd welkom bij onze vereniging, en hopelijk kunnen jullie mensen daar voor enthousiasmeren. Mochten jullie ideeën hebben hoe mensen te enthousiasmeren, bijvoorbeeld een aantal gratis tennislessen, geef ze door aan het bestuur. Dan kijken we of we daar als vereniging iets mee kunnen doen.

 

Met een vriendelijke en sportieve groet,
Het Bestuur