€185.000 valt er te verdelen over 470 deelnemende clubs. Van 1 mei tot en met 21 mei barst het stemmen los. Alle klanten die bij Rabobank Noord en West Twente bankieren en 12 jaar en ouder zijn, krijgen van ons een persoonlijke stemcode. Klanten waarvan wij het e-mailadres weten, krijgen de stemcode per e-mail op dinsdag 1 mei. De overige klanten krijgen de stemcode via een opvallende stemkaart per post op of rond 1 mei. Elke klant krijgt drie stemmen. Van deze stemmen mogen er maximaal twee op dezelfde club worden uitgebracht. Ook de derde stem moet verplicht worden uitgebracht om het stemmen definitief te maken.
Stemmen kan alleen online, via een speciale stemsite. Deze is ook per smartphone toegankelijk. Klanten die niet zelf online kunnen stemmen mogen met hun stemkaart naar één van onze kantoren komen. Onze medewerkers helpen graag met het uitbrengen van de stemmen.

Stemmen kan via: https://www.clubkascampagne.nl/nwt/clubkascampagne

Finaleweek met daarin de uitslag
In de Finaleweek, van maandag 27 mei tot en met vrijdag 31 mei volgt de uitslag! Uiterlijk vrijdag 31 mei om 10.00 uur maken we de uitslag bekend op onze site www.rabobank.nl/nwt Maar, het kan ook zijn dat je eerder deze week de uitslag al hoort! Want we proberen tijdens de Finaleweek zoveel mogelijk cheques persoonlijk te bezorgen. Dus in de Finaleweek kun je ons op de stoep verwachten. Bijvoorbeeld op de stoep van het clubhuis, of bij het sportcomplex. Het lukt helaas niet om alle clubs zelf langs te gaan en daarom maken wij de uitslag op vrijdag 31 mei bekend aan iedereen.

Nog vragen?
Voor vragen over de Rabo Clubkas Campagne kun je de Veelgestelde Vragen lezen op onze site. Staat jouw vraag hier niet tussen, dan kun je terecht bij:

E-mail: communicatie.nwt@rabobank.nl
Telefoon: (0546) 83 87 30