Tennislessen zijn geweldig voor beginners én gevorderden. Voor beginners helpen lessen om de basisvaardigheden te leren, zoals het vasthouden van het racket en het raken van de bal. Voor gevorderden helpen lessen bij het verfijnen van technieken en strategieën, waardoor ze hun spel naar een hoger niveau kunnen tillen. Bovendien zijn tennislessen een geweldige manier om fit te blijven, nieuwe mensen te ontmoeten en samen plezier te hebben. Met lessen kun je ook je zelfvertrouwen vergroten en stress verminderen. Kortom, tennislessen bieden zowel fysieke als sociale voordelen voor spelers van alle niveaus.

Aanmelden
Het is voor zowel jeugd al senioren weer mogelijk om je in te schrijven voor tennislessen! Leer de goede technieken van een ervaren tennisleraar in een vriendelijke en behulpzame sfeer. Of je nu een beginnende speler bent of je vaardigheden wilt verfijnen, de lessen zijn op maat gemaakt voor alle niveaus. Meld je vandaag nog aan en ontdek hoe leuk tennis kan zijn!

Kosten
De kosten van de tennislessen zijn afhankelijk van het aantal personen en het aantal lessen. De tennisleraar kijkt ook of het mogelijk is personen/groepen samen te voegen om het betaalbaar te houden. Lesdagen zijn op maandag en dinsdag.
Let op: Voor het volgen van tennislessen dien je lid te zijn/worden van de tennisvereniging

Inschrijfformulier

Opgave kan met behulp van het Inschrijfformulier tennisles voorjaar 2024 TWVW. Dit formulier kun je invullen en mailen naar het mailadres dat op het formulier staat en/of naar tvwvsecretaris@gmail.com. Vermeld bij je aanmelding of je tennist of al getennist hebt in het verleden en geef een indicatie van jouw tennisniveau., Daarnaast is het ook mogelijk om aan te geven met wie je eventueel tennisles wilt.

Opgave kan tot 10 april.
We verwelkomen zowel nieuwe als bestaande leden met open armen. Tot snel op de baan!