Voor alle leden,

Het tennisjaar 2024 staat voor de deur! We zijn niet alleen bezig met het klaarmaken van de tennisbanen, maar ook het park eromheen heeft wat liefdevolle aandacht nodig voor het nieuwe seizoen. Op zaterdag 23 maart organiseren we daarom weer onze jaarlijkse klusjesdag en we hebben jullie hulp nodig. Want het is fijn om na een intensieve tennismatch even te kunnen douchen of gebruik te maken van de toiletten in schone kleedkamers. Daarom hebben ook deze ruimtes wat extra aandacht nodig tijdens onze voorjaarsschoonmaak.

Schoonmaken

We beginnen ’s ochtends om acht uur. Als dat te vroeg voor je is, geen zorgen! Het is ook prima als je wat later aansluit. Wil je helpen bij het schoonmaken van de kantine? Meld je dan aan bij Geanda of Manita en breng je favoriete schoonmaakgerei mee als je dat hebt.

Klussen

Wil je liever de handen uit de mouwen steken bij het klussen? Meld je dan aan bij Hans of Hilbrand door een mail te sturen naar Parkzakentvwv@gmail.com

Dagafsluiting

Na het harde werk is er natuurlijk tijd voor gezelligheid! We sluiten de dag af met een leuke bijeenkomst, ook wel bekend als de “derde helft”, in onze frisse en schone kantine.

Kom en doe mee! Alle hulp is welkom.

Met vriendelijke groet, Commissie Parkzaken en Kantine Commissie