Hoi allemaal,

Een aantal leden hebben aangegeven graag les te willen, daarom willen wij inventariseren of er nog meer animo is hiervoor. Nieuwe leden, of leden die nog nooit les hebben gehad, krijgen 5 gratis lessen aangeboden door de vereniging.
De tennislessen kosten  € 55,– per 50 min/lesuur , het is dus afhankelijk van het aantal personen waarmee je les hebt hoe duur het voor jou per les is. De tennisleraar kijkt altijd of het eventueel mogelijk is personen/groepen samen te voegen om het voor een ieder betaalbaar te houden.
Tennisles is niet alleen aan te raden voor nieuwe leden, maar ook juist voor leden die al jaren tennissen. Tennisles verbetert je techniek, waardoor je de bal beter onder controle hebt, maar helpt ook blessures te voorkomen. Het is dus nooit verkeerd om in ieder geval een aantal lessen te nemen om het één en ander bij te schaven.
Je kunt je altijd vrijblijvend opgeven voor tennislessen, mocht je bijvoorbeeld zelf niet een groepje bij elkaar krijgen en je daarom zorgen maken om de kosten, dan kijkt de tennisleraar of je bij een andere groep kan aansluiten.
Opgeven kan via het mailadres: tvwvsecretaris@gmail.com. Het is handig als je bij je aanmelding meteen vermeld of je bijvoorbeeld al getennist hebt in het verleden of in ieder geval enige indicatie van jouw tennisniveau, je leeftijd en eventueel met wie je tennisles wilt.
Graag horen wij dit vóór 10 april.
Tot ziens op ons mooie tennispark!
Het bestuur